OM ROSARIA

VÅRA FAT PASSAR TILL DUKNING FÖR ALLA FESTLIGA TILLFÄLLEN I LIVET HELA LIVET UT OCH KAN MED FÖRDEL ÄRVAS DÅ DE ÄR AV BÄSTA KVALITÉT. ETT FAT FRÅN OSS I BRÖLLOPSPRESENT KANSKE BÖRJAR SOM FATET UNDER BRÖLLOPSTÅRTAN I TRE VÅNINGAR, FÅR VARA OSTBRICKA PÅ NÄSTA FEST OCH SEDAN ANVÄNDAS FÖR TÅRTOR, KAKOR ELLER DELIKATA MATRÄTTER DÅ DET ÄR DAGS FÖR JUL, PÅSK, MIDSOMMAR, DOP, STUDENTEXAMEN, HÖGTIDSFEST ETC - MED ETT FAT FRÅN ROSARIA KOMMER ER DUKNING ALLTID VARA VACKER.

 

EXKLUSIVA OCH UNIKA PRODUKTER

VÅRA PRODUKTER ÄR HANDGJORDA, AV HÖGSTA KVALITET OCH FORMGIVNA ENLIGT VÅRA ÖNSKEMÅL. DE PRODUKTER VI TILLHANDAHÅLLER ÄR EXKLUSIVA OCH UNIKA, DU FINNER DEM ENDAST PÅ ROSARIA.SE.

 

VÄNTELISTA "BY INVITATION"

TILLGÅNGEN PÅ VÅRA FAT ÄR BEGRÄNSAD PGA ATT DE TILLVERKAS FÖR HAND, VILL DU ALLTSÅ VARA FÖRSÄKRA DIG OM ETT FAT FRÅN VÅR NÄSTA SÄNDNING SÅ FÖRESLÅR VI ATT DU REGISTRERAR DIG PÅ VÅR VÄNTELISTA "BY INVITATION". OM DU HAR FYLLT I FORMULÄRET ÄR DU ALLTID GARANTERAD ETT ERBJUDANDE OM KÖP I 48 TIMMAR DÅ VÅR SÄNDNING ÄR LEVERANSKLAR. "BY INVITATION" FINNER DU HÄR.

 

NEWSLETTER/ NYHETSBREV

VI FÖRESLÅR ATT DU REGISTRERA DIG FÖR NEWSLETTER, PÅ SÅ SÄTT KOMMER DU ALLTID FÅ FÖRHANDSINFORMATION OM NYA PRODUKTER I VÅRT SORTIMENT OCH FÅ FÖRSTA CHANS ATT VÄNTELISTA DIG FÖR DEM.

 

LÅT OSS ALLA INSPIRERAS AV VARANDRA - ROSARIAINSPIRATION PÅ INSTAGRAM

VILL DU HA INSPIRATION ELLER KANSKE INSPIRERA ANDRA? FÖLJ OSS PÅ ROSARIAINSPIRATION PÅ INSTAGRAM OCH SKICKA GÄRNA BILD TILL OSS FÖR PUBLICERING PÅ INSTAGRAM - VARMT TACK FÖR ATT DU BIDRAR.

 

BESTÄLLNING AV FAT MED EGEN DESIGN

SKULLE DU ÖNSKA ETT UNIKT MOTIV PÅ EN EGEN SERIE AV FAT FÖR AFFÄRSVERKSAMHET (RESTAURANG, HOTELL, BAGERI ETC) ALTERNATIVT EGET BRUK SÅ KONTAKTA OSS FÖR FÖRSLAG OCH PRISIDÉ, VI KAN DESSUTOM ÄVEN TILLVERKA STÖRRE STORLEKAR AV SAMTLIGA PRODUKTER.

VID EVENTUELL FÖRFRÅGAN, KONTAKTA OSS PÅ INFO@ROSARIA.SE SÅ BISTÅR VI ER OMGÅENDE

 

FRÅGOR

VI PÅ ROSARIA VILL HA NÖJDA KUNDER SOM KOMMER ÅTER, ÄR DET DÄRFÖR NÅGOT DU VILL PÅPEKA ELLER FRÅGA SÅ TVEKA INTE ATT KONTAKTA OSS PÅ INFO@ROSARIA.SE , VI ÄR TACKSAMMA FÖR ALLA FÖRSLAG TILL FÖRBÄTTRING.

 


 

Mest sålda produkter