SAMTLIGA PRISER PÅ ROSARIA.SE ÄR ALLTID INKLUSIVE FRAKT, OAVSETT STORLEKEN PÅ DIN ORDER

 

KORTBETALNING

DET ÄR SÄKERT ATT HANDLA MED KORT PÅ ROSARIA.SE.
KORTBETALNING HOS ROSARIA.SE MEDFÖR INGA EXTRA KOSTNADER OCH KÖPESUMMAN DEBITERAS FÖRST DÅ DIN ORDER SKICKAS FRÅN OSS.

ROSARIA ANVÄNDER KRYPTERAD DATAÖVERFÖRING, BETALNING- OCH PERSONUPPGIFTER SKER GENOM SÄKRA SIDOR PÅ NÄTET. VID EVENTUELL RETUR KREDITERAS DITT KORT AUTOMATISKT MED MOTSVARANDE SUMMA.

 

LEVERANS/ AVHÄMTNING

DÅ DU HAR BESTÄLLT DITT FAT FRÅN ROSARIA.SE TAR DET CA 2-4 ARBETSDAGAR INNAN DET NÅR DET UTLÄMNINGSSTÄLLE SOM ÄR NÄRMAST DIG. ÄR PAKETET OCH/ELLER INNEHÅLLET SKADAT NÄR DU MOTTAR DET, ANMÄL DET GENAST PÅ UTLÄMNINGSSTÄLLET. SKULLE DIN ORDER INTE KUNNA SKICKAS I TID T.EX. PÅ GRUND AV FEL KONTAKTAR VI DIG OCH DU HAR DÅ RÄTT ATT HÄVA DITT KÖP.

NÄR DIN ORDER HAR SKICKATS FRÅN OSS FÅR DU ETT LEVERANSMAIL MED KOLLINUMMER SOM DU KAN ANVÄNDA FÖR ATT SÖKA EFTER DITT PAKET PÅ POSTEN.SE. DÅ PAKETET FINNS TILLGÄNGLIGT FÖR UPPHÄMTNING PÅ UTLÄMNINGSSTÄLLET SKICKAS ETT SMS MED INFORMATION TILL DIG OM ATT DITT PAKET HAR ANKOMMIT. UTHÄMTNING AV PAKET SKER MOT UPPVISANDE AV LEGITIMATION.

I DET FALL DU SKULLE ÖNSKA HÄMTA DITT FAT I STOCKHOLM ELLER DÄR VI FÖR NÄRVARANDE BEFINNER OSS SÅ KONTAKTA OSS PÅ INFO@ROSARIA.SE SÅ GÖR VI VÅRT BÄSTA FÖR ATT SÅ KAN SKE.

 

RETUR

OM DU INTE ÄR NÖJD MED DIN VARA SÅ HAR DU NATURLIGTVIS RÄTT ATT RETURNERA DEN, KONTAKTA I SÅ FALL OSS PÅ INFO@ROSARIA.SE SER VI TILL ATT DET SKER PÅ BÄSTA SÄTT FÖR DIG.

 

EJ UTHÄMTAD VARA

FÖR ALLA PAKET SOM INTE HÄMTAS UT INOM 14 DAGAR DEBITERAR ROSARIA KUNDEN EN AVGIFT PÅ 300 KR. AVGIFTEN MOTSVARAR DE FAKTISKA OCH SAMMANLAGDA KOSTNADERNA FÖR RETURFRAKT, EXPEDITIONSAVGIFT OCH HANTERING.

OM DU ÅNGRAT DIG NÄR PAKETET HAR SKICKATS FRÅN OSS MÅSTE DU HÄMTA UT PAKETET PÅ DITT UTLÄMNINGSSTÄLLE OCH SKICKA TILLBAKA DET TILL OSS MED KUNDRETUREN ALTERNATIVT ATT DU KONTAKTAR OSS OCH TALAR OM ATT DU INTE HAR MÖJLIGHET ATT HÄMTA UT PAKETET. OM PAKETET INTE HÄMTAS UT BLIR DET AUTOMATISKT REGISTRERAT SOM EJ UTHÄMTAT OCH DEBITERAS DÄREFTER.

 

HAR DU FRÅGOR? KONTAKTA INFO@ROSARIA.SE SÅ BISTÅR VI DIG MED YTTERLIGARE INFORMATION.

Mest sålda produkter